16 des 2020

Borettslagsavtale med RiksTV for beboere som ønsker kanalpakker fra RiksTV

Borettslaget har opprettet avtale med RiksTV for de beboerne som ønsker å bestille en kanalpakkeløsning - individuell bestilling, ta kontakt med RiksTV kundeservice

Som tidligere informert opphører vår kollektive kabelTV-avtale med Telia/Get 1.januar 2021. 

På faktura fra OBOS hver måned har alle blitt belastet kr 319 per måned for kabel-TV. Fra og med 01.01.2021 vil dette beløpet bortfalle fra fellesutgiftene. Vi i styret opplever at flertallet av beboerne synes det er positivt at de selv kan disponere dette beløpet for å tilpasse den strømmeløsningen som best passer den enkeltes behov, basert på fibernettet vi har installert fra Lynet Internett. 

Borettslagsrabatt hos RiksTV
Noen beboere har allikevel gitt tilbakemelding på at de fortsatt ønsker en standard kanalpakke. Vi har derfor fått en borettslagsavtale (Colletts gate 54 brl) med RiksTV som gir rabatt til de beboerne som bestiller under denne avtalen. Beboer inngår selv avtale om tv-abonnement (privat abonnement), blir fakturert direkte og er ansvarlig for abonnementet. Denne rabatten kan bare tilbys om beboere bestiller TV-abonnement ved å ringe til RiksTV kundeservice tlf 210 10 210. 

NB! Om du allerede har tegnet et abonnement fra RiksTV, kan du ta kontakt med kundesenteret, referere til tilbudet/borettslagsavtalen, informere om at du er beboer i Collets gate 54 brl og du vil dermed flyttes over på riktig prisplan.

Se mer info her: 

Colletts gate 54 brl avtale: /?nid=35454
Kom igang med RiksTV: /?nid=35455
Våre TV-bokser nov 2020: /?nid=35453
Kanalfolder: /?nid=35456